Cheesecake med räkor och kräftstjärtar
När det är dags för kräftkalas vill vi ha mycket gott på buffébordet. Den läckra cheesecaken med räkor och kräftstjärtar har en given plats!
När det är dags för kräftkalas vill vi ha mycket gott på buffébordet. Den läckra cheesecaken med räkor och kräftstjärtar har en given plats!
Små läckra smördegssnittar med lufttorkad skinka och soltorkade tomater. Toppa med hackad lök och basilika. Gott som tilltugg när fördrinken serveras!
Vår Janssons-pizza toppas med potatis och ansjovis. Pizzan kan ätas både varm och kall. Skär i snibbar och servera till glöggen eller som förrätt.
Letar du efter ett enkelt tilltugg att servera vid julens festligheter? Prova våra smördegssnurror med ost, senapskräm och skinka.
Vår enkla ädelostcheesecake kan du servera som förrätt eller tilltugg vid både jul och nyår. Allt du behöver är ädelost, färskost, marmelad och fikon. En pepparkaka vid sidan passar också bra!
Smördegspajerna med spenat och bacon är lika goda varma som kalla. Lagrad ost sätter extra smak på munsbitarna.
Smördegskuverten med salami och sparris är lika goda varma som kalla. Därför passar de utmärkt att ta med sig på picknick eller utflykt.
Pannkaksrullarna fylls med en färskostkräm som får god smak av pepparrot och skinka. Ta med på din nästa utflykt. Tips! Skär du pannkaksrullarna i mindre bitar funkar de även bra på buffébordet!
Våra smördegssnittar passar utmärkt på buffébordet eller som drinktilltugg! Mellan frasiga deglager vilar god ost och soltorkade tomater. Extra smak får snittarna tack vare en krona av crème fraiche och parmaskinka.
Sparrispajen med kallrökt lax passar både på buffébordet och som ensamrätt. God såväl varm som kall och ljummen.
Västerbottensrutorna med sparris och räkor kan förberedas fram till garnering. Supergoda både kalla och varma! Om smördegen bubblar upp mycket under gräddningen kan du trycka till den när du tar ut den.
Mättande och festlig omelettrulle fylld med smakrik ansjovis och och krämig ost. Skär i skivor och bjud gästerna på en smarrig rätt.