Förrätt

Smördegspizza med potatis och ansjovis

Vår Janssons-pizza toppas med potatis och ansjovis. Pizzan kan ätas både varm och kall. Skär i snibbar och servera till glöggen eller som förrätt.

Ädelostcheesecake med marmelad och fikon

Vår enkla ädelostcheesecake kan du servera som förrätt eller tilltugg vid både jul och nyår. Allt du behöver är ädelost, färskost, marmelad och fikon. En pepparkaka vid sidan passar också bra!

Smördegskuvert med salami

Smördegskuverten med salami och sparris är lika goda varma som kalla. Därför passar de utmärkt att ta med sig på picknick eller utflykt.

Pannkaksrullar med skinka och pepparrot

Pannkaksrullarna fylls med en färskostkräm som får god smak av pepparrot och skinka. Ta med på din nästa utflykt. Tips! Skär du pannkaksrullarna i mindre bitar funkar de även bra på buffébordet!

Smördegssnittar med parmaskinka

På ett somrigt buffébord passar våra smördegssnittar utmärkt! Mellan frasiga deglager vilar smakrik ost och soltorkade tomater. Extra smak får snittarna tack vare en krona av crème fraiche och parmaskinka.

Västerbottensrutor med sparris och räkor

Västerbottensrutorna med sparris och räkor kan förberedas fram till garnering. Supergoda både kalla och varma! Om smördegen bubblar upp mycket under gräddningen kan du trycka till den när du tar ut den.

Omelettrulle med ansjovis

Mättande och festlig omelettrulle fylld med smakrik ansjovis och och krämig ost. Skär i skivor och bjud gästerna på en smarrig rätt.