Shrimp rolls

Mjuka korvbröd fyllda med en krämig räkröra blir delikata shrimp rolls. Dela gärna i mindre bitar och servera som tilltugg.

Du behöver

    4 stycken:
  • 4 briochekorvbröd
  • 25 g smör
  • 200 g skalade räkor
  • 1 litet äpple
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk hackad dill
  • 1 msk pressad citronsaft
  • salt och peppar
  • Garnering
  • hackad dill
  • Servering:
  • citron

Gör så här

1

Pressa vätskan ur räkorna och hacka dem grovt. Skala, kärna ur och hacka äpplet fint.

2

Blanda majonnäs med dill, räkor och äpple och smaka av med salt och peppar.

3

Stek bröden frasiga i smör och fyll med räkröran. Strö över lite dill och servera gärna med citronklyftor.

Scroll to Top