Fest

Miniburgare med sötpotatispommes

Sommarmaten ska helst vara god, inspirerande ? och lättlagad. Gör små, läckra burgare till grillkvällen och servera med sötpotatispommes!

Rosésangria med rosenblad

Läskande sangria gjord på rosévin och flädersaft. Rosmarinkvistar och rosenblad sätter extra smak och piff på vår somriga sangria.

Rabarber- och ­citronsnaps

Snapsen får härlig sommarsmak av rabarber och citron medan vi har jordgubbarna att tacka för den fina färgen. Hemmagjord snaps blir ett trevligt inslag på midsommarbordet!

Smörgåstårta med frukt och kallskuret kött

En dröm för köttälskaren! Kombinationen med frukt är en klassiker. Receptet kommer från Ingegerd Johansson i Mullsjö, som tog hem andra pris i Hemmets Journals tävling där vi efterlyste Sverige godaste smörgåstårta.

Smörgåstårta med brieost och ananas

Brieosten får spännande sällskap av ananas i denna höjdartårta. Receptet kommer från Annika Andersson i Liatorp, tredjepristagare i Hemmets Journals tävling där vi efterlyste Sveriges godaste smörgåstårta-

Paolas midsommarsmörgåstårta

Paola Allegrini från Kumla vann Hemmets Journals tävling där vi efterlyste Sveriges godaste smörgåstårta. Hennes fräscha midsommarsmörgåstårta är smakrik, nyskapande och dessutom en fröjd för festbordet!

Västerbottensrutor med sparris och räkor

Västerbottensrutorna med sparris och räkor kan förberedas fram till garnering. Supergoda både kalla och varma! Om smördegen bubblar upp mycket under gräddningen kan du trycka till den när du tar ut den.

Scroll to Top