Enkel jordgubbspaj med mindre socker
Läcker jordgubbspaj som smakar sommar! Pajen är superenkel att göra och har både både kokos
och hasselnötter i smuldegen. Mums!
Läcker jordgubbspaj som smakar sommar! Pajen är superenkel att göra och har både både kokos
och hasselnötter i smuldegen. Mums!
Hemgjord jordgubbsglass med vit chokladsås – vilken superkombination! Det här blir en glasstund utöver det vanliga.
Söt choklad och salta jordnötter är en underbar smakkombination som vi aldrig får nog av. Här täcks en jordnötsbotten med krämig chokladglasyr. Enkelt och barnsligt gott!
Våra goda choklad- och mandelkakor bakas på rismjöl, som är naturligt glutenfritt och neutralt i smaken. Du hittar det i välsorterade livsmedelsbutiker.
Ibland vill man bara ha något litet till kaffet och då passar biscotti perfekt. De knapriga skorporna har vi smaksatt med pekannötter och söta bitar av choklad.
De luftiga semmelbullarna är helt glutenfria och fylls med en ljuvligt len vaniljkräm och fluffig grädde.
Förvandla semlan till småkakor! Här har vi bakat läckra semmelgrottor med mandelmassa, grädde och pistaschnötter.
Läckra cheesecakesemlor med mandelmassa och hallonsylt samt färskostfyllning istället för grädde. En spännande semla för den som vill prova något nytt!
Bjud på en riktigt god efterrätt i jul. Clementinklyftorna marineras i vitt vin och juliga kryddor och får sedan gott sällskap av en underbart len mjölkchokladmousse.
Sockerkaka med friska julsmaker! Sötsyrlig clementin kompletteras fint av kryddig kardemumma. Toppa kakan med en fin glasyr och servera till dina julgäster.
Len och läckert sötsyrlig pannacotta med smak av clementin och vanilj. På toppen lägger vi karamelliserad mandel som tillför både crunch och god nötsmak. En fin dessert till både jul och nyår!
Visst kan man äta kladdkaka även till jul? Med hjälp av goda clementiner sätter vi julsmak på fikaklassikern. Extra piffig blir kladdkakan med chokladkräm på toppen. Servera med glass eller vispgrädde.