Picknick

Mjuk mandelkaka med bär

Lättbakad och perfekt utflyktskaka, bara att vispa samman och toppa med bär. Mandelmassa och blandade bär gör kakan saftig och god. Servera med vaniljsås!

Lammfärsspett med sting

Ajvar relish ger tillsammans med kryddor god smak åt lammspetten. Ajvar finns i olika styrkor så titta på burkarna när du köper så att du är bekväm med den styrka du använder.

Pannkaksrullar med skinka och pepparrot

Pannkaksrullarna fylls med en färskostkräm som får god smak av pepparrot och skinka. Ta med på din nästa utflykt. Tips! Skär du pannkaksrullarna i mindre bitar funkar de även bra på buffébordet!

Dubbelmacka med varmrökt lax

Väntar en dag på ­stranden eller kanske en tur ut i skogen? Packa picknickkorgen med matiga dubbelmackor fyllda med krämig laxröra.

Caesarwraps i libabröd

Våra matiga wraps är fyllda med kyckling, bacon, grönsaker, parmesanost och läcker dressing. Som en caesarsallad, fast serverad i tunna libabröd!

Köttfärspiroger

Köttfärsfyllda piroger är smidiga att ta med sig när det vankas utflykt och mättar fint. Servera med sallad och tomater.

Smörgås med laxröra

En riktigt matig och god macka med laxröra, skivade ägg och sallad. Perfekt till vårens och sommarens alla picknick-stunder.