Du behöver
-
4 stycken
- 500 g kyckling (minutfiléer)
- 2 tsk curry
- salt och peppar
- 2 msk smör
- 150 g mango, fryst, tinad
- 2 salladslökar, skivade
- 1 röd paprika, strimlad
- ½ kruka koriander
- 250 g isbergssallad
- 1 dl crème fraiche
- 1 msk ketchup
- 4 stora tortilla- eller libabröd
Gör så här
1
Krydda kycklingen med curry, salt och peppar. Bryn den runt om i smör. Stek klart på medelvärme. Vänd ett par gånger. Låt svalna.
2
Blanda mangon med salladslök, paprika och koriander.
3
Strimla isbergssalladen. Blanda med crème fraiche och ketchup. Krydda med salt och peppar.
4
Skiva kycklingen. Lägg upp bröden och lägg på sallad, kyckling och mangoblandning. Vik ihop och linda in i smörgåspapper.