Wrap med currykyckling och mangosalsa

Kycklingwrap med mango och curry mättar bra. Gott till middag eller som en matig rätt på utflykten.

Du behöver

    4 stycken
  • 500 g kyckling (minutfiléer)
  • 2 tsk curry
  • salt och peppar
  • 2 msk smör
  • 150 g mango, fryst, tinad
  • 2 salladslökar, skivade
  • 1 röd paprika, strimlad
  • ½ kruka koriander
  • 250 g isbergssallad
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk ketchup
  • 4 stora tortilla- eller ­libabröd

Gör så här

1

Krydda kycklingen med curry, salt och peppar. Bryn den runt om i smör. Stek klart på medelvärme. Vänd ett par gånger. Låt svalna.

2

Blanda mangon med salladslök, paprika och koriander.

3

Strimla isbergssalladen. Blanda med crème fraiche och ketchup. Krydda med salt och peppar.

4

Skiva kycklingen. Lägg upp bröden och lägg på sallad, kyckling och mangoblandning. Vik ihop och linda in i smörgåspapper.

Scroll to Top