Pizza

Smördegspizza med potatis och ansjovis

Vår Janssons-pizza toppas med potatis och ansjovis. Pizzan kan ätas både varm och kall. Skär i snibbar och servera till glöggen eller som förrätt.

Köttfärspiroger

Köttfärsfyllda piroger är smidiga att ta med sig när det vankas utflykt och mättar fint. Servera med sallad och tomater.

Minipizzor med skinka och fikon

Minipizzorna kräver lite jästid men blir fantastiskt fina. Välj topping efter egen smak. Vi slår ett slag för skinka, fikon och picklad rödlök. Det blir fantastiskt gott!

Pumpapizza bianca

Mustig och mättande pizza. Beräkna en pizzaslice per person. Komplettera gärna med grönsallad och bröd.

Potatispizza med parmaskinka

Potatis i tunna skivor gör sig bra ihop på pizzabotten med parmaskinka, rucola och parmesan. Tack vare den färdiga pizzadegen blir pizzan klar på ett kick!

Pizza med gorgonzola och salami

Ibland får man faktiskt göra det enkelt för sig. Tack vare en färdigköpt pizzabotten och tomatsås tar pizzan inte mer än minuter att göra. Här har vi toppat degen med smakrik gorgonzola, läcker salami och härliga grönsaker.

Färskpotatispizza

Lyxpizza med löjrom, picklad rödlök och parmesanost. Du gör den enkelt med färdig pizzadeg.