Pizza

Köttfärspiroger

Köttfärsfyllda piroger är smidiga att ta med sig när det vankas utflykt och mättar fint. Servera med sallad och tomater.

Minipizzor med skinka och fikon

Minipizzorna kräver lite jästid men blir fantastiskt fina. Välj topping efter egen smak. Vi slår ett slag för skinka, fikon och picklad rödlök. Det blir fantastiskt gott!

Pumpapizza bianca

Mustig och mättande pizza. Beräkna en pizzaslice per person. Komplettera gärna med grönsallad och bröd.

Potatispizza med parmaskinka

Potatis i tunna skivor gör sig bra ihop på pizzabotten med parmaskinka, rucola och parmesan. Tack vare den färdiga pizzadegen blir pizzan klar på ett kick!

Pizza med gorgonzola och salami

Ibland får man faktiskt göra det enkelt för sig. Tack vare en färdigköpt pizzabotten och tomatsås tar pizzan inte mer än minuter att göra. Här har vi toppat degen med smakrik gorgonzola, läcker salami och härliga grönsaker.

Färskpotatispizza

Lyxpizza med löjrom, picklad rödlök och parmesanost. Du gör den enkelt med färdig pizzadeg.

Sparrispaj med kallrökt lax

Den ljuvligt goda pajen med sparris och lax kan ätas varm, kall eller ljummen. Servera med en fräsch citronkräm.

Libapizza med ­parma och rucola

Du behöver Ugn: 200° 3 msk pinjenötter 2.5 dl tomatsås 2 st libabröd 2 msk hackad färsk basilika 4 dl riven mozzarellaost 12 skiva parmaskinka…

Scroll to Top