Glutenfri pizza med svamp och kronärtskocka

Den glutenfria pizzadegen toppas med svamp, kronärtskocka och pepperoni. På nolltid har du fixat en lyxig och smakrik pizza!

Du behöver

  • 1 st glutenfri pizzadeg 260 g
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk honung
  • 1 st riven vitlöksklyfta
  • 1 tsk oregano
  • salt och peppar
  • 5 st inlagda kronärtskockshjärtan
  • 25 g pepperoni
  • 50 g champinjoner
  • 75 g riven pizzaost
  • färsk oregano

Ugn: 225°

Gör så här

1

Rulla ut pizzadegen. Rör ihop tomatpuré, honung, vitlök, oregano, salt och peppar och bred över bottnen.

2

Dela kronärtskockshjärtana. Lägg på dem och pepperonin. Skiva svampen tunt och lägg på den. Toppa med ost.

3

Grädda mitt i ugnen i 15 minuter. Strö över färsk oregano.

Scroll to Top