Huvudrätt

Klassisk kålpudding

Härliga husman! Kålpudding är lätt att förbereda och kan dessutom frysas in. Servera kålpuddingen med rårörda lingon och kokt potatis.

Ugnsbakad spetskål med lax

Allt tillagat på samma plåt: spetskål med lax och rostade grönsaker. Plåten toppas med koriander och limeklyftor. Fräscha smaker!

Stekt ris med honungskyckling

Av gårdagens ris gör du enkelt fried rice med grönsaker. Toppa med honungsstekt kycklingfilé och sweet chili-sås.

Mustig linsgryta

Linsgryta är både lättlagat, billigt och matigt. Servera med ett gott bröd och en klick créme fraiche eller gräddfil.

Svamppaj med bacon och chèvre

Vår vackra franska höstpaj är härligt matig och välfylld. Champinjoner, bacon, tomater och getost samsas fint i pajskalet. Pajen smakar lika gott med andra svampsorter. Ta vad du har hemma!

Kantarellpasta med gremolata­topping

Pastan blandas med en krämig kantarellsås och toppas med gremolata för extra smak. Gremolata är en italiensk röra gjord på bland annat persilja, vitlök och citron.

Fläskfilégryta med svamp och äpple

Svamp, äpplen och fläskfilé är en perfekt kombination. Servera vår mustiga fläskfilégryta med delikatesspotatis. Det här är en höstmiddag du inte får missa!

Scroll to Top