Rosésangria med rosenblad
Läskande sangria gjord på rosévin och flädersaft. Rosmarinkvistar och rosenblad sätter extra smak och piff på vår somriga sangria.
Läskande sangria gjord på rosévin och flädersaft. Rosmarinkvistar och rosenblad sätter extra smak och piff på vår somriga sangria.
Snapsen får härlig sommarsmak av rabarber och citron medan vi har jordgubbarna att tacka för den fina färgen. Hemmagjord snaps blir ett trevligt inslag på midsommarbordet!
Syrensaften är inte bara god utan också ljuvligt vacker i färgen. Saften har kort hållbarhet i kylen, så frys gärna in den i burkar och ta fram efter hand.
Den lena rabarber- och flädersnapsen blir mer eller mindre färgstark beroende på hur rosa dina rabarberstjälkar är.
Du behöver 3 st lime 14 st jordgubbar 1 dl strösocker 12 cl ljus rom krossad is mineralvatten myntablad Gör så här 1 Tvätta limerna…
Du behöver 1 l vatten 1 msk svart te med aprikossmak 3 msk strösocker nektarin citron isbitar Gör så här 1 Häll kokande vatten över…