Påskmat

Chokladbräck med godisägg

Låt gästerna bryta en bit av påskens goda chokladbräck dekorerad med söta godisägg. Här har vi använt både mörk och vit choklad för att skapa ett vackert marmormönster, men det går det går lika bra att göra bottenplattan helt av vit choklad eller mjölkchoklad.

Rosa påsktårta med hallon- och kolafyllning

Den vackert rosa påsktårtan är både lättbakad och god. Den är fylld med en ljuvligt god hallonkräm och ett lager kolakräm som bonus. Dekorera med söta godisägg och färska hallon.

Smörig sparris med bacon- och brödsmul

Fräscha och härliga vårsmaker! Vi har blandat både grön och vit sparris på vårt fat, men det går såklart lika bra med endast grön sparris med samma topping.

Citronpannacotta med vit choklad

En ljuvlig citronpannacotta blir pricken över i efter en rejäl påskmiddag. Toppa med rostad vit choklad – det lyfter smaken en extra nivå!

Ugnsbakad laxsida med örttomater

Tre sorters peppar sätter ordentligt med smak på laxen som vi serverar med hemgjord citronhollandaise. Laxsidan kan du servera på buffébordet eller som en egen påskmiddag, exempelvis tillsammans med potatissallad.

Chili cheese-krustader

Små krustader fylls med en jalapeño- och oströra innan de gratineras i ugnen. Ett supersnabbt och läckert tilltugg som passar perfekt till fördrinken.

Porchetta med salami och vitlök

Porchettan är en perfekt rätt till påskbuffén. Köttet sköter sig självt i ugnen samtidigt som man förbereder något annat. Hittar du ingen stor kotlettrad så gör två mindre.