8 bitar
Du behöver
Tårtbotten
4 ägg
2 dl strösocker
1.5 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
Hallonfyllning
250 g frysta hallon
400 g färskost
1 dl florsocker
3 dl vispgrädde
Kolafyllning
1 dl dulce de leche
2 dl vispgrädde
Garnering
godisägg
färska hallon
kryddgrönt
Ugn: 175°
Gör så här
Tårtbotten: Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver och sikta ner i smeten. Vänd om tills allt är blandat.
Smörj en form med löstagbar botten, 24 cm i diameter. Häll i smeten och grädda i nedre delen av ugnen i 35 minuter. Låt kakan svalna.
Hallonfyllning: Koka upp hallonen, passera dem genom en sil och låt svalna. Vispa samman hallonpuré, färskost och florsocker. Tillsätt grädden, lite i taget, under vispning.
Kolafyllning: Blanda dulce de leche och vispad grädde.
Dela tårtbottnen i 3 delar. Bred hallonfyllning på den första bottnen. Se till att spara en del av fyllningen till tårtans topp och kanter. Lägg på den andra bottnen. Bred på kolafyllningen och lägg på den sista bottnen.
Garnering: Bred hallonfyllning runt om och ovanpå tårtan. Spritsa resten i toppar på tårtan. Använd gärna olika storlekar på sprits. Garnera med godisägg, hallon och kryddgrönt.