Glutenfria semlor med vaniljkräm
De luftiga semmelbullarna är helt glutenfria och fylls med en ljuvligt len vaniljkräm och fluffig grädde.
De luftiga semmelbullarna är helt glutenfria och fylls med en ljuvligt len vaniljkräm och fluffig grädde.
Förvandla semlan till småkakor! Här har vi bakat läckra semmelgrottor med mandelmassa, grädde och pistaschnötter.
Läckra cheesecakesemlor med mandelmassa och hallonsylt samt färskostfyllning istället för grädde. En spännande semla för den som vill prova något nytt!
Vit choklad och fräsch citronsmak samsas i den här fina kladdkakan. Det blir ljuvligt gott!
Den lena och luftiga chokladmoussen vilar på en härlig browniebotten. Som kronan på verket dekoreras tårtan med kolapopcorn och salt kolasås.
Den här saftiga äppelkakan är smidig att göra. Äpplena behöver inte skalas, bara kärnas ur. Kakan toppas med en frisk färskostfrosting.
Ljuvlig äppelgalette med kolasås som piffats upp med lite flingsalt som bryter av fint mot det söta. Så här gör du det mesta av höstens goda äpplen!
Den här läckra chokladkakan får sin sötma från dadlar. På toppen av kakan brer vi ett lager krämig chokladtryffel och garnerar med goda valnötter.
Lättbakad och perfekt utflyktskaka, bara att vispa samman och toppa med bär. Mandelmassa och blandade bär gör kakan saftig och god. Servera med vaniljsås!
Läcker digestivebotten och krämig daimfyllning toppas med hallon, blåbär och dulce de leche. Vår daimcheesecake är en riktig drömtårta.
Blåbär och vit choklad gör den här kakan till en riktig vinnare! Allra bäst blir kakan om du låter den vila i kylen före servering. Vill du ha den lite mindre kladdig ökar du gräddningstiden med 5 minuter.
En vacker och god jordgubbsmousse blir en perfekt avslutning på middagen. Moussen görs på endast tre ingredienser!