Godis

Chokladmaränger

Marmorerade maränger med chokladsås – en dröm för alla chokladälskare! Servera gärna med färska hallon och lite vispad grädde.

Chokladbräck med godisägg

Låt gästerna bryta en bit av påskens goda chokladbräck dekorerad med söta godisägg. Här har vi använt både mörk och vit choklad för att skapa ett vackert marmormönster, men det går det går lika bra att göra bottenplattan helt av vit choklad eller mjölkchoklad.

Chokladdoppade kokoskulor

Godis blir alltid lite extra gott när man har gjort det själv! Våra chokladdoppade kokoskulor påminner om Bounty och passar fint till kaffet. Kokoskulorna håller sig 4-5 dagar i kylen i en burk med tättslutande lock.

Semmelbollar med mandelmassa och kardemumma

Det här kan vara den allra enklaste semmelvarianten, och är perfekt för dig som tycker att själva bullen är lite överskattad. Låt oss presentera: semmelbollarna! Blanda, rulla, ät, njut!

Hemmagjorda krokofanter

Krokofanterna är enkla att göra men tar lite tid. Snåla inte med florsockret, för då klibbar de fast!

Enkel kola med smak av apelsin

Underbart mjuksega kolor med frisk smak av apelsin. Tips: packa in apelsinkolorna i cellofan och knyt ett julfint snöre runt. Det blir en perfekt värdinnegåva!

Vit saffranstryffel

Försvinnande goda små tryfflar gjorda på vit choklad och saffran. Tryfflarna är rullade i kokos.

Hallontryffel

Du behöver 2 dl hallon 100 g mörk choklad 100 g mjölkchoklad 2 msk vispgrädde 0.5 dl strösocker 30 g smör Garnera med: 1 dl…

Scroll to Top