Lättsötat

  • Glutenfria chokladrutor med kolagrädde

    Ljuvliga chokladrutor som blir perfekt kladdiga. Toppa med fluffig kolagrädde. Receptet är glutenfritt och lättsötat.

  • Glutenfria apelsinmuffins med len frosting

    Glutenfria och lättsötade muffins med frisk smak av apelsin. Toppa med krämig frosting gjord på färskost!

  • Enkla och lättsötade kokoskakor

    Kokoskakorna är lättbakade och lättsötade små munsbitar! Dekorera med mörk choklad.

  • Hasselnötskaka med apelsinfrosting

    Maffig kaka med härlig smak av hasselnötter. Kakan toppas med en frisk frosting som görs på färskost och apelsin. Du kan också skippa frostingen helt och hållet och i stället servera kakan med vispad grädde.

  • Havrekakor med hallonsylt och vit choklad

    Naggande goda havrekakor med hallonsylt i mitten och vit choklad på toppen. Kakorna bakas med sockerersättning i stället för vanligt socker.

  • Lättsötad apelsinkaka med mörk choklad och nötter

    Supergod och lättsötad apelsinkaka med mörk choklad och knapriga nötter. Glasyren kan skippas om man vill minska ännu mer på sockret.

  • Lättsötade havrekex med chokladrippel

    Spröda havrekex som är lättsockrade och kan göras både med och utan chokladrippel. Med glutenfria havregryn blir kakorna dessutom glutenfria. Gofika för alla!

  • Lättsötad morotskaka

    En saftig morotskaka är mångas fikafavorit! Här får du en lättsötad variant som kan uppskattas även av de som vill dra ner på sitt sockerintag. Morotskakan toppas med en krämig färskostfrosting och hackade valnötter.

  • Lättsötade chokladmuffins

    De fluffiga muffinsen med krämig mascarponetopp bakas på mandel- och kokosmjöl. I stället för vanligt socker sötas muffinsen med stevia eller lättströ.

  • Lättsötade vaniljbullar

    De goda bullarna med vaniljkräm görs på mandelmjöl, pofiber och fiberhusk. Bullarna bakas på en sukrin och en liten mängd strösocker. Perfekt för dig som vill ha en god fika men hålla sockerintaget nere.

  • Chokladkaka med tryffelglasyr

    Den här läckra chokladkakan får sin sötma från dadlar. På toppen av kakan brer vi ett lager krämig chokladtryffel och garnerar med goda valnötter.

  • Glutenfri banankaka med vaniljfrosting

    Vår glutenfria banankaka är härligt saftig och blir ännu godare tack vare blåbär. Toppa med ljuvlig vaniljfrosting och kokoschips.

Scroll to Top