Fisk & skaldjur

Ugnsbakad spetskål med lax

Allt tillagat på samma plåt: spetskål med lax och rostade grönsaker. Plåten toppas med koriander och limeklyftor. Fräscha smaker!

Krämig pasta med varmrökt lax

Krämig pasta är alltid ett säkert kort. Här i gott sällskap av varmrökt lax, edamamebönor och fänkål. Den goda laxpastan är frisk i smaken men fortfarande matig och mättande.

Rökt makrill med goda såser

En fräsch lunch får du med rökt makrill, kokt potatis och goda såser. Framför allt är det väldigt lättlagat! Här serverar vi hovmästarsås och chiliaioli till makrillen men kall örtagårdssås gjord på kryddörter, gräslök, crème fraiche och majonnäs är också gott till rökt fisk.

Couscoussallad med kokosräkor

Denna matiga couscoussallad toppas med kokosmarinerade räkor som får en het kick av chili. Servera ihop med en svalkande dillyoghurt.

Flädersill med dill

Imponera på midsommargästerna med sill du har smaksatt själv. Här får sillen friska sommarsmaker av fläder, citron och dill.

Krämig ­midsommarsill

Den krämiga midsommarsillen görs snabbt och lätt med 5-minuterssill och smaksätts med rödlök, persilja och gräslök.

Scroll to Top