Pasta

Kantarellpasta med gremolata­topping

Pastan blandas med en krämig kantarellsås och toppas med gremolata för extra smak. Gremolata är en italiensk röra gjord på bland annat persilja, vitlök och citron.

Krämig pasta med varmrökt lax

Krämig pasta är alltid ett säkert kort. Här i gott sällskap av varmrökt lax, edamamebönor och fänkål. Den goda laxpastan är frisk i smaken men fortfarande matig och mättande.

Linguine med varmrökt lax

Den här enkla pastarätt med varmrökt lax passar såväl vardag som helg. Toppa med citronsmul för en fräsch touch!

Fläskfilépasta med svamp och bacon

Lättlagad fläskfilépasta med svamp och bacon blir perfekt till en mysig helgmiddag. Toppa pastan med parmesan och servera med något gott att dricka.

Pasta med bacon och tomat

En helt vanlig vardag och snabblagad krämig pasta går hand i hand. Tomat, bacon, lök, vitlök och grädde är allt du behöver till den här såsen. Vill du lyxa till det lite extra kan du toppa pastan med parmesan.

Saffranspasta med kräftstjärtar

Vi kan inte få nog av saffran som även får sätta smak på den här goda pastarätten. Kräftstjärtar, champinjoner och tomater samsas också på tallriken.

Pasta pomodoro

Pasta pomodoro är den perfekta middagen när du vill laga något enkelt utan att tumma på smaken! Färsk pasta blandas med smakrik tomatsås. Toppa med krämig burrata.

Pastagratäng med rostad pumpa

Den här gratängen går supersnabbt att laga med färdig bechamelsås. Pumpan sätter härlig höstsmak på rätten.