Pizza med julskinka, ostkräm och fikon
Läckra små pizzor med julskinka, ädelost, grönkål, valnötter och fikon. Ett roligt sätt att ta vara på julens rester.
Läckra små pizzor med julskinka, ädelost, grönkål, valnötter och fikon. Ett roligt sätt att ta vara på julens rester.
Vår Janssons-pizza toppas med potatis och ansjovis. Pizzan kan ätas både varm och kall. Skär i snibbar och servera till glöggen eller som förrätt.
Bjud på en riktigt god efterrätt i jul. Clementinklyftorna marineras i vitt vin och juliga kryddor och får sedan gott sällskap av en underbart len mjölkchokladmousse.
Sockerkaka med friska julsmaker! Sötsyrlig clementin kompletteras fint av kryddig kardemumma. Toppa kakan med en fin glasyr och servera till dina julgäster.
Letar du efter ett enkelt tilltugg att servera vid julens festligheter? Prova våra smördegssnurror med ost, senapskräm och skinka.
Len och läckert sötsyrlig pannacotta med smak av clementin och vanilj. På toppen lägger vi karamelliserad mandel som tillför både crunch och god nötsmak. En fin dessert till både jul och nyår!
Visst kan man äta kladdkaka även till jul? Med hjälp av goda clementiner sätter vi julsmak på fikaklassikern. Extra piffig blir kladdkakan med chokladkräm på toppen. Servera med glass eller vispgrädde.
Vår enkla ädelostcheesecake kan du servera som förrätt eller tilltugg vid både jul och nyår. Allt du behöver är ädelost, färskost, marmelad och fikon. En pepparkaka vid sidan passar också bra!
Tunnbrödsrullen med lax och pepparrot blir garanterat ett uppskattat inslag på julens plockbord. Du kan förbereda rullen i förväg och förvara svalt.
Mumisga saffranskakor blir snäppet godare med en klick nutella i mitten. Det här är julgott för både stora och små.
Söt kola och syrliga lingon blir en magisk kombination ovanpå pepparkaksbottnen. Det här är julens enklaste och kanske godaste dessertpaj!
Smördegspajerna med spenat och bacon är lika goda varma som kalla. Lagrad ost sätter extra smak på munsbitarna.