Paj

  • Smördegspizza med grönkål, svamp och tryffelmajo

    Denna frasiga pizza är gjord på smördeg och toppas med grönkål, svamp, flera sorters ost, tryffelmajonnäs och chiliflakes. Perfekt som tilltugg eller middag!

  • Svamppaj med bacon och chèvre

    Vår vackra franska svamppaj är härligt matig och välfylld. Champinjoner, bacon, tomater och getost samsas fint i pajskalet. Pajen smakar lika gott med andra svampsorter. Ta vad du har hemma!

  • Paj med sparris och kallrökt lax

    Sparrispajen med kallrökt lax passar både på buffébordet och som ensamrätt. God såväl varm som kall och ljummen.

  • Små ost- och skinkpajer med svamp

    Frasiga minipajer fyllda med smakrik ost, skinka och svamp ? perfekt till utflykten!

  • Köttfärspiroger

    Köttfärsfyllda piroger är smidiga att ta med sig när det vankas utflykt och mättar fint. Servera med sallad och tomater.

  • Brie- och salamipaj

    Välj din favoritsalami, kryddig eller mild, till brie- och salamipajen. Servera med en krispig sallad!

  • Kyckling- och ­baconpaj

    En matig paj som passar till både fest och vardags. Det frasiga skalet fylls med kyckling, bacon och paprika.

  • Minipajer med cheddar och skinka

    Enkla att förbereda är minipajerna med cheddar och skinka. Pajerna kan frysas. Lätt som en plätt att ta fram när det är dags att bjuda på något gott!

  • Ädelostpaj med kyckling och päron

    Värmande kalasmat i form passar perfekt till decembers kulna kvällar. Här bjuder vi på mumsig kycklingpaj med ädelost, valnötter och päron.

  • Grönkålspastejer med gorgonzola

    Minipastejer fyllda med stekt grönkål och krämig gorgonzola. Perfekt plockmat!

  • Glutenfri paj med paprika och chèvre

    God, glutenfri och snabblagad är pajen med chèvre och rostad paprika. Tycker du inte att chèvre är en hit kan du byta ut den mot till exempel fetaost eller uteslutas helt.

  • Minipizzor med skinka och fikon

    Minipizzorna kräver lite jästid men blir fantastiskt fina. Välj topping efter egen smak. Vi slår ett slag för skinka, fikon och picklad rödlök. Det blir fantastiskt gott!

Scroll to Top