Smårätter & tillbehör

Fyllda pizzabullar med ost och skinka

Fyllda bullar med skinka och ost är goda till soppan, på utflykten eller när du vill ha ett mättande mellanmål. De fyllda bullarna är perfekta att ha på lut i frysen. Värm dem gärna vid servering.

Ädelostcheesecake med marmelad och fikon

Vår enkla ädelostcheesecake kan du servera som förrätt eller tilltugg vid både jul och nyår. Allt du behöver är ädelost, färskost, marmelad och fikon. En pepparkaka vid sidan passar också bra!

Tunnbrödsrulle med lax och pepparrot

Tunnbrödsrullen med lax och pepparrot blir garanterat ett uppskattat inslag på julens plockbord. Du kan förbereda rullen i förväg och förvara svalt.

Picklade rotfrukter

En härliga höstmiddag blir extra god med picklade rotfrukter! Betor, morötter och lök smakar gott ihop. Oöppnad håller sig picklingen i 3?4 veckor. Öppnad burk håller i ca 1 vecka. Det är viktigt att lagen täcker rotsakerna helt.

Klassisk tzatziki

Allt du behöver till en klassisk grekisk tzatziki är yoghurt, gurka, vitlök, salt, svartpeppar och olivolja. Denna kalla sås smakar gott till kött, fisk, kyckling och grönsaker. Du kan till och med äta den som dippa med lite bröd.