Gravad salmalax med stenbitsrom och crème fraiche
Den fina salmalaxen behöver inte frysas in utan kan ätas rå och passar fint att grava. Vill du ha lättgravad fisk tar det ett dygn att grava. Efter två dygn får fisken mer sälta.
Den fina salmalaxen behöver inte frysas in utan kan ätas rå och passar fint att grava. Vill du ha lättgravad fisk tar det ett dygn att grava. Efter två dygn får fisken mer sälta.
Fyllt franskbröd är en gammal goding som håller än idag! Här har vi fyllt franskbrödet med bacon, purjolök, paprika, zucchini och mozzarella.
Fyllda bullar med skinka och ost är goda till soppan, på utflykten eller när du vill ha ett mättande mellanmål. De fyllda bullarna är perfekta att ha på lut i frysen. Värm dem gärna vid servering.
Letar du efter ett enkelt tilltugg att servera vid julens festligheter? Prova våra smördegssnurror med ost, senapskräm och skinka.
Vår enkla ädelostcheesecake kan du servera som förrätt eller tilltugg vid både jul och nyår. Allt du behöver är ädelost, färskost, marmelad och fikon. En pepparkaka vid sidan passar också bra!
Tunnbrödsrullen med lax och pepparrot blir garanterat ett uppskattat inslag på julens plockbord. Du kan förbereda rullen i förväg och förvara svalt.
Smördegspajerna med spenat och bacon är lika goda varma som kalla. Lagrad ost sätter extra smak på munsbitarna.
Denna frasiga pizza är gjord på smördeg och toppas med grönkål, svamp, flera sorters ost, tryffelmajonnäs och chiliflakes. Perfekt som tilltugg eller middag!
En härliga höstmiddag blir extra god med picklade rotfrukter! Betor, morötter och lök smakar gott ihop. Oöppnad håller sig picklingen i 3?4 veckor. Öppnad burk håller i ca 1 vecka. Det är viktigt att lagen täcker rotsakerna helt.
Allt du behöver till en klassisk grekisk tzatziki är yoghurt, gurka, vitlök, salt, svartpeppar och olivolja. Denna kalla sås smakar gott till kött, fisk, kyckling och grönsaker. Du kan till och med äta den som dippa med lite bröd.