Smårätter & tillbehör

  • Friterad brysselkål med jalapeñodipp

    Fritera brysselkålen, toppa med riven parmesan och doppa i jalapeñosåsen med härligt sting. Det blir gott på buffébordet eller som drinktilltugg.

  • Laxsnittar med picklade senapsfrön på kavring

    Läckra laxsnittar på kavring. Ett busenkelt recept med massor av smak. Toppa med picklade senapsfrön så blir det extra festligt.

  • Grönkålspaj med äpple och stekt fläsk

    Matiga små pajrutor med grönkål, tärnat fläsk och äppelklyftor blir ett lyckat inslag på julens buffébord. Med potatis i fyllningen blir det extra mättande.

  • Gravad salmalax med stenbitsrom och crème fraiche

    Den fina salmalaxen ­behöver inte frysas in utan kan ätas rå och passar fint att grava. Vill du ha lättgravad fisk tar det ett dygn att ­grava. Efter två dygn får fisken mer sälta.

  • Fyllt franskbröd med bacon och mozzarella

    Fyllt franskbröd är en gammal goding som håller än idag! Här har vi fyllt franskbrödet med bacon, purjolök, paprika, zucchini och mozzarella.

  • Fyllda pizzabullar med ost och skinka

    Fyllda bullar med skinka och ost är goda till soppan, på utflykten eller när du vill ha ett mättande mellanmål. De fyllda bullarna är perfekta att ha på lut i frysen. Värm dem gärna vid servering.

  • Västerbottenssnurror med skinka och senapskräm

    Letar du efter ett enkelt tilltugg att servera vid julens festligheter? Prova våra smördegssnurror med ost, senapskräm och skinka.

  • Ädelostcheesecake med marmelad och fikon

    Vår enkla ädelostcheesecake kan du servera som förrätt eller tilltugg vid både jul och nyår. Allt du behöver är ädelost, färskost, marmelad och fikon. En pepparkaka vid sidan passar också bra!

  • Tunnbrödsrulle med lax och pepparrot

    Tunnbrödsrullen med lax och pepparrot blir garanterat ett uppskattat inslag på julens plockbord. Du kan förbereda rullen i förväg och förvara svalt.

  • Minipajer med spenat och bacon

    Smördegspajerna med spenat och bacon är lika goda varma som kalla. Lagrad ost sätter extra smak på munsbitarna.

  • Smördegspizza med grönkål, svamp och tryffelmajo

    Denna frasiga pizza är gjord på smördeg och toppas med grönkål, svamp, flera sorters ost, tryffelmajonnäs och chiliflakes. Perfekt som tilltugg eller middag!

  • Picklade rotfrukter

    En härliga höstmiddag blir extra god med picklade rotfrukter! Betor, morötter och lök smakar gott ihop. Oöppnad håller sig picklingen i 3?4 veckor. Öppnad burk håller i ca 1 vecka. Det är viktigt att lagen täcker rotsakerna helt.

Scroll to Top