Smårätter

Pannkaksrullar med skinka och pepparrot

Pannkaksrullarna fylls med en färskostkräm som får god smak av pepparrot och skinka. Ta med på din nästa utflykt. Tips! Skär du pannkaksrullarna i mindre bitar funkar de även bra på buffébordet!

Miniburgare med sötpotatispommes

Sommarmaten ska helst vara god, inspirerande ? och lättlagad. Gör små, läckra burgare till grillkvällen och servera med sötpotatispommes!

Smördegssnittar med parmaskinka

På ett somrigt buffébord passar våra smördegssnittar utmärkt! Mellan frasiga deglager vilar smakrik ost och soltorkade tomater. Extra smak får snittarna tack vare en krona av crème fraiche och parmaskinka.

Västerbottensrutor med sparris och räkor

Västerbottensrutorna med sparris och räkor kan förberedas fram till garnering. Supergoda både kalla och varma! Om smördegen bubblar upp mycket under gräddningen kan du trycka till den när du tar ut den.

Chili cheese-krustader

Små krustader fylls med en jalapeño- och oströra innan de gratineras i ugnen. Ett supersnabbt och läckert tilltugg som passar perfekt till fördrinken.

Frasiga ­smördegspinnar

Superenkla och frasiga brödpinnar gjorda på smördeg. Passar utmärkt som drinktilltugg eller vid sidan om en soppa eller sallad.