Smårätter

  • Kantarellflarn med bacon och dill

    Kantarellflarn med bacon, dill och parmesan är perfekt som tilltugg. Frasigt och festligt!

  • Pannkaksrullar med skinka och pepparrot

    Pannkaksrullarna fylls med en färskostkräm som får god smak av pepparrot och skinka. Ta med på din nästa utflykt. Tips! Skär du pannkaksrullarna i mindre bitar funkar de även bra på buffébordet!

  • Miniburgare med sötpotatispommes

    Sommarmaten ska helst vara god, inspirerande ? och lättlagad. Gör små, läckra burgare till grillkvällen och servera med sötpotatispommes!

  • Smördegssnittar med parmaskinka

    Våra smördegssnittar passar utmärkt på buffébordet eller som drinktilltugg! Mellan frasiga deglager vilar god ost och soltorkade tomater. Extra smak får snittarna tack vare en krona av crème fraiche och parmaskinka.

  • Rostad sparris med nötter och fetaost

    Rostad sparris med mandel och fetaost är en perfekt sidorätt till vårens grillkvällar. Njut av den med brynt smör!

  • Västerbottensrutor med sparris och räkor

    Västerbottensrutorna med sparris och räkor kan förberedas fram till garnering. Supergoda både kalla och varma! Om smördegen bubblar upp mycket under gräddningen kan du trycka till den när du tar ut den.

  • Chili cheese-krustader

    Små krustader fylls med en jalapeño- och oströra innan de gratineras i ugnen. Ett supersnabbt och läckert tilltugg som passar perfekt till fördrinken.

  • Frasiga ­smördegspinnar

    Superenkla och frasiga brödpinnar gjorda på smördeg. Passar utmärkt som drinktilltugg eller vid sidan om en soppa eller sallad.

  • Tilltugg på gaffel med melon, salami och mozarella

    Små läckra munsbitar med melon, salami och mozzarella, serverade på gaffel.

  • Pajer med getost och fikon

    Frasiga smördegspajer med getost, fikon, timjan och honung. Magiskt gott tilltugg!

  • Laxcheesecake i portion

    Läckra laxcheesecakes i portionsformar. Har du inga portionsformar fungerar receptet lika bra till en stor form.

  • Saffranscrostini med burrata, apelsin och nötter

    Tunna brödskivor penslas med saffransolja och rostas i ugnen innan de toppas med krämig burrata, apelsinklyftor och hackade nötter. Ett måste på årets glöggmingel!

Scroll to Top