Grillat

Kycklingben med ­sötpotatis och paprikaröra

Vi kan inte få nog av enkla men smarriga recept! Släng på marinerade kycklingben, majskolvar och slantad sötpotatis på grillen så har du en ljuvlig middag på nolltid. Servera gärna med vår smakrika paprikaröra.

Klassisk tzatziki

Allt du behöver till en klassisk grekisk tzatziki är yoghurt, gurka, vitlök, salt, svartpeppar och olivolja. Denna kalla sås smakar gott till kött, fisk, kyckling och grönsaker. Du kan till och med äta den som dippa med lite bröd.

Lammfärsspett med sting

Ajvar relish ger tillsammans med kryddor god smak åt lammspetten. Ajvar finns i olika styrkor så titta på burkarna när du köper så att du är bekväm med den styrka du använder.

Grillade revben med chipotlesmak

Härligt heta revben som får smak av en marinad på bland ­annat japansk soja och chipotlepasta. Servera med rostad potatis, grillad paprika och mozarella.

Miniburgare med sötpotatispommes

Sommarmaten ska helst vara god, inspirerande ? och lättlagad. Gör små, läckra burgare till grillkvällen och servera med sötpotatispommes!

Grillad fläskfilé med kryddrub

Grillad fläskfilé med mycket kryddor passar fint ihop med en örtig potatissallad. Servera med läcker crème fraiche-sås. Härlig och välsmakande sommarmat!

Scroll to Top