Kantarellflarn med bacon och dill
Kantarellflarn med bacon, dill och parmesan är perfekt som tilltugg. Frasigt och festligt!
Kantarellflarn med bacon, dill och parmesan är perfekt som tilltugg. Frasigt och festligt!
Persiljemarinerad kyckling med lite sting som passar perfekt både som buffémat och huvudrätt.
Smördegskuverten med salami och sparris är lika goda varma som kalla. Därför passar de utmärkt att ta med sig på picknick eller utflykt.
Saftig fläskytterfilé serveras här ihop med läckert krämig sås gjord på äppelcider. Det här är en riktig festmåltid!
Sommarmaten ska helst vara god, inspirerande ? och lättlagad. Gör små, läckra burgare till grillkvällen och servera med sötpotatispommes!
På ett somrigt buffébord passar våra smördegssnittar utmärkt! Mellan frasiga deglager vilar smakrik ost och soltorkade tomater. Extra smak får snittarna tack vare en krona av crème fraiche och parmaskinka.
Imponera på midsommargästerna med sill du har smaksatt själv. Här får sillen friska sommarsmaker av fläder, citron och dill.
Den krämiga midsommarsillen görs snabbt och lätt med 5-minuterssill och smaksätts med rödlök, persilja och gräslök.
En dröm för köttälskaren! Kombinationen med frukt är en klassiker. Receptet kommer från Ingegerd Johansson i Mullsjö, som tog hem andra pris i Hemmets Journals tävling där vi efterlyste Sverige godaste smörgåstårta.
Brieosten får spännande sällskap av ananas i denna höjdartårta. Receptet kommer från Annika Andersson i Liatorp, tredjepristagare i Hemmets Journals tävling där vi efterlyste Sveriges godaste smörgåstårta-