Buffé

  • Pannkaksrulle med krämig svamp- och räkstuvning

    Krämig stuvning med champinjoner, räkor, grädde, ost och dill utgör fyllningen i vår festliga pannkaksrulle. Servera som förrätt, på buffén eller som ensamrätt med sallad till.

  • Friterad brysselkål med jalapeñodipp

    Fritera brysselkålen, toppa med riven parmesan och doppa i jalapeñosåsen med härligt sting. Det blir gott på buffébordet eller som drinktilltugg.

  • Cheesecake med räkor och kräftstjärtar

    När det är dags för kräftkalas vill vi ha mycket gott på buffébordet. Den läckra cheesecaken med räkor och kräftstjärtar har en given plats!

  • Lammfärsbiffar med fetaostkräm och picklad rödlök

    Lammfärsbiffarna är enkla att göra och smakar ljuvligt ihop med fetaostkräm och picklad rödlök. Servera på buffébordet eller som egen middag ihop med till exempel klyftpotatis.

  • Sparrissallad med fänkål och rädisor

    Massor av härligt krispiga vårprimörer samsas i den här salladsskålen, bland annat sparris, rädisor och fänkål. Dressingen rör du enkelt ihop och smaksätter med rosépeppar. Det blir ett läckert inslag på buffébordet.

  • Gravad salmalax med stenbitsrom och crème fraiche

    Den fina salmalaxen ­behöver inte frysas in utan kan ätas rå och passar fint att grava. Vill du ha lättgravad fisk tar det ett dygn att ­grava. Efter två dygn får fisken mer sälta.

  • Kantarellflarn med bacon och dill

    Kantarellflarn med bacon, dill och parmesan är perfekt som tilltugg. Frasigt och festligt!

  • Persiljemarinerade kycklingfiléer

    Persiljemarinerad kyckling med lite sting som passar perfekt både som buffémat och huvudrätt.

  • Smördegskuvert med sparris och salami

    Smördegskuverten med salami och sparris är lika goda varma som kalla. Därför passar de utmärkt att ta med sig på picknick eller utflykt.

  • Fläskytterfilé med gräddig cidersås

    Saftig fläskytterfilé serveras här ihop med läckert krämig sås gjord på äppelcider. Det här är en riktig festmåltid!

  • Miniburgare med sötpotatispommes

    Sommarmaten ska helst vara god, inspirerande ? och lättlagad. Gör små, läckra burgare till grillkvällen och servera med sötpotatispommes!

  • Smördegssnittar med parmaskinka

    Våra smördegssnittar passar utmärkt på buffébordet eller som drinktilltugg! Mellan frasiga deglager vilar god ost och soltorkade tomater. Extra smak får snittarna tack vare en krona av crème fraiche och parmaskinka.

Scroll to Top