Buffé

Smördegskuvert med salami

Smördegskuverten med salami och sparris är lika goda varma som kalla. Därför passar de utmärkt att ta med sig på picknick eller utflykt.

Miniburgare med sötpotatispommes

Sommarmaten ska helst vara god, inspirerande ? och lättlagad. Gör små, läckra burgare till grillkvällen och servera med sötpotatispommes!

Smördegssnittar med parmaskinka

På ett somrigt buffébord passar våra smördegssnittar utmärkt! Mellan frasiga deglager vilar smakrik ost och soltorkade tomater. Extra smak får snittarna tack vare en krona av crème fraiche och parmaskinka.

Flädersill med dill

Imponera på midsommargästerna med sill du har smaksatt själv. Här får sillen friska sommarsmaker av fläder, citron och dill.

Krämig ­midsommarsill

Den krämiga midsommarsillen görs snabbt och lätt med 5-minuterssill och smaksätts med rödlök, persilja och gräslök.

Smörgåstårta med frukt och kallskuret kött

En dröm för köttälskaren! Kombinationen med frukt är en klassiker. Receptet kommer från Ingegerd Johansson i Mullsjö, som tog hem andra pris i Hemmets Journals tävling där vi efterlyste Sverige godaste smörgåstårta.

Smörgåstårta med brieost och ananas

Brieosten får spännande sällskap av ananas i denna höjdartårta. Receptet kommer från Annika Andersson i Liatorp, tredjepristagare i Hemmets Journals tävling där vi efterlyste Sveriges godaste smörgåstårta-