Cheesecake med räkor och kräftstjärtar
När det är dags för kräftkalas vill vi ha mycket gott på buffébordet. Den läckra cheesecaken med räkor och kräftstjärtar har en given plats!
När det är dags för kräftkalas vill vi ha mycket gott på buffébordet. Den läckra cheesecaken med räkor och kräftstjärtar har en given plats!
Lammfärsbiffarna är enkla att göra och smakar ljuvligt ihop med fetaostkräm och picklad rödlök. Servera på buffébordet eller som egen middag ihop med till exempel klyftpotatis.
Massor av härligt krispiga vårprimörer samsas i den här salladsskålen, bland annat sparris, rädisor och fänkål. Dressingen rör du enkelt ihop och smaksätter med rosépeppar. Det blir ett läckert inslag på buffébordet.
Den fina salmalaxen behöver inte frysas in utan kan ätas rå och passar fint att grava. Vill du ha lättgravad fisk tar det ett dygn att grava. Efter två dygn får fisken mer sälta.
Kantarellflarn med bacon, dill och parmesan är perfekt som tilltugg. Frasigt och festligt!
Persiljemarinerad kyckling med lite sting som passar perfekt både som buffémat och huvudrätt.
Smördegskuverten med salami och sparris är lika goda varma som kalla. Därför passar de utmärkt att ta med sig på picknick eller utflykt.
Saftig fläskytterfilé serveras här ihop med läckert krämig sås gjord på äppelcider. Det här är en riktig festmåltid!
Sommarmaten ska helst vara god, inspirerande ? och lättlagad. Gör små, läckra burgare till grillkvällen och servera med sötpotatispommes!
Våra smördegssnittar passar utmärkt på buffébordet eller som drinktilltugg! Mellan frasiga deglager vilar god ost och soltorkade tomater. Extra smak får snittarna tack vare en krona av crème fraiche och parmaskinka.