Du behöver

    10 bitar
  • 3 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 msk pepparkakskrydda
  • 1 ½ tsk bakpulver
  • 2 msk vatten
  • Fyllning
  • 4 dl vispgrädde
  • 75 g vit choklad, riven
  • 1 dl frysta lingon
  • Ugn: 225°

Gör så här

1

Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, pepparkakskrydda och bakpulver och sikta ner i smeten. Rör i vattnet.

2

Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 7 minuter.

3

Vänd upp bottnen på ett sockrat bakplåtspapper. Lossa pappret och låt svalna.

4

Fyllning: Vispa grädden och rör i chokladen. Bred ut det mesta av grädden på bottnen. Strö på lingon, men spara några till garnering.

5

Rulla ihop och toppa med resten av grädden och lingonen.