Du behöver
- 500 g lövbiff
- 1 st gul lök
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 st röd paprika
- 1 st paprika gul
- 1 st squash grön
- 2 msk rapsolja
- 1 msk currypasta röd
- 4 dl kokosmjölk krämig
- 1 st lime pressad saft
- salt och peppar
- fisksås
Servera med:
kokt ris
sesamfrön
2 st lime
Gör så här
1
Strimla lövbiffarna. Skala och skiva löken. Skala och hacka vitlöken. Dela, kärna ur och skiva paprikorna. Dela, kärna ur och skiva squashen.
2
Stek lök och vitlök i en gryta med 1 msk olja och tillsätt röd curry. Rör om och tillsätt kokosmjölk, och limesaft. Låt sjuda på svag värme.
3
Woka köttet i omgångar i en stekpanna med olja och lägg över i grytan. Woka paprikor och squash i pannan och lägg över i grytan. Låt grytan sjuda 3–4 minuter. Smaka av med salt, peppar och fisksås. Servera med kokt jasminris och sesamfrön. Dela limefrukterna och servera till.