Du behöver

  • 500 g lövbiff
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st röd paprika
  • 1 st paprika gul
  • 1 st squash grön
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk currypasta röd
  • 4 dl kokosmjölk krämig
  • 1 st lime pressad saft
  • salt och peppar
  • fisksås

Servera med:

kokt ris
sesamfrön
2 st lime

Gör så här

1
Strimla lövbiffarna. Skala och skiva löken. Skala och hacka vitlöken. Dela, kärna ur och skiva paprikorna. Dela, kärna ur och skiva squashen.

2
Stek lök och vitlök i en gryta med 1 msk olja och tillsätt röd curry. Rör om och tillsätt kokosmjölk, och limesaft. Låt sjuda på svag värme.

3
Woka köttet i omgångar i en stekpanna med olja och lägg över i grytan. Woka paprikor och squash i pannan och lägg över i grytan. Låt grytan sjuda 3–4 minuter. Smaka av med salt, peppar och fisksås. Servera med kokt jasminris och sesamfrön. Dela limefrukterna och servera till.