Du behöver
- 300 g kycklinglårfilé
 - rapsolja +1 msk
 - 1 dl turkisk yoghurt
 - 1 msk currypasta röd
 - 1 st lime rivet skal och pressad saft
 - salt
 - 2 dl basmatiris
 - 2 st ägg
 - 2 msk cashewnötter
 - 2 st salladslökar
 - persilja
 
Gör så här
1
                Skär kycklingen i bitar. Blanda yoghurt, currypasta, limeskal, limesaft och salt, och lägg i kycklingen. Låt dra i minst 15 minuter. Stek kycklingen i en stekpanna med olja, ca 4 minuter per sida.
            
2
                Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
            
3
                Vispa upp äggen och stek en “pannkaka” i en stekpanna med olja. Stjälp upp och skär i strimlor.
            
4
                Stek riset i lite olja. Rör i nötter, äggstrimlor, strimlad salladslök och persilja och servera med kycklingen.
            











                            
                            
                            
                            
                            
                            
            
            







                            
                            
                            








                            
                            
        









                            
                            
                            






