Du behöver
- 1 st gul lök
 - 1 st röd paprika
 - olja att steka i
 - 1 st saffran (0,5 g)
 - salt
 - svartpeppar nymald
 - 500 g krossade tomater
 - 2 dl mellangrädde
 - 800 g fiskfilé t ex torsk
 
Tillbehör
                                                                ris                       bulgur eller potatis
                                                                sallad
                                    
Gör så här
1
                Hacka löken, strimla paprikan och fräs i olja i en gryta eller traktörpanna i två minuter.
            
2
                Strö över saffran, salt och peppar. Häll på tomater och grädde och låt puttra till löken och paprikan mjuknat.
            
3
                Salta och peppra fiskfiléerna och lägg ner i såsen. Låt småputtra cirka 10 minuter tills fisken är genomkokt.
            
4
                Servera bulgur, ris eller potatis till.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Detta är ett läsarrecept av Anne Forslund.