Du behöver

  • 200 g kantareller
  • 2 röda paprikor
  • 1 gul lök
  • ½ msk margarin
  • 6 ägg
  • 2 msk vatten
  • salt
  • svartpeppar
  • ½ msk margarin

Gör så här

1
1. Ansa svampen och skär i bitar. Skär paprikorna i riktigt små bitar och hacka löken. Fräs allt i margarin.

2
2. Vispa ihop ägg och vatten. Salta och peppra. Häll ett tunt lager äggsmet i pannan. Rör försiktigt i smeten ett par gånger.

3
3. Strö över svampblandningen när omeletten börjar stelna men fortfarande är krämig i mitten. Upprepa tills äggsmeten är slut.

4
4. Servera omgående, eventuellt toppad med lite färska örtkryddor.


Kommentar:
Kantareller innehåller bra med D-vitaminer.

162 KCAL PER PORTION
11 g protein, 11 g fett, 5 g kolhydrater