Du behöver
- 400 g grön sparris färsk eller fryst
 - 1 kg kokt potatis
 - salt, svartpeppar
 - 1 dl dill hackad
 - 0.5 st rödlök skuren i bitar
 - 3 msk rapsolja
 - 2 tsk vitvinsvinäger
 - 400 g kallrökt lax
 - 4 st ägg kokta
 
Gör så här
1
                Slå kokande vatten över sparrisen och låt stå i 3 minuter. Skölj med iskallt vatten och låt rinna av. Skär sparrisen och potatisen i bitar och blanda. Salta och peppra lätt.
            
2
                Stavmixa dill, rödlök, olja och vinäger. Blanda försiktigt ner dressingen i potatissalladen.
            
3
                Fördela potatis och sparris på fyra tallrikar. Lägg på halverade laxskivor och ägghalvor.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







