Du behöver
- 200 g kallrökt lax
 - 200 g naturell färskost
 - 1 dl creme fraiche
 - 1/2 citron, saften
 - 1 msk riven pepparrot
 - salt, nymalen svartpeppar
 - ett tråg smörgåskrasse
 
Gör så här
1
                Skär laxen i mindre bitar och mixa i matberedare med färskost, creme fraiche, citronsaft och pepparrot till en någorlunda slät kräm. Smaka av med salt och peppar.
            
2
                Lägg upp i glasburk eller skål och klipp över smörgåskrasse.
            
3
                Servera på baguette eller gott knäckebröd. Röran kan förberedas och vänta övertäckt i kylskåp.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







