Du behöver

  • 2 schalottenlökar, hackade
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 400 g kycklingfiléer, tärnade
  • 2 msk olivolja + olja till pensling
  • 3 cm (2 msk) färsk, riven ingefära
  • 1 tsk kanel
  • 1 kruka färsk koriander, hackad
  • salt, svartpeppar
  • 2 filodegsark (ca 35 x 50 cm)

Gör så här

1
5 minuter. Blanda ner ingefära, kanel och koriander i pannan. Salta och peppra. Låt svalna.

2
Dela varje filoark i 4 delar. Fördela fyllningen och rulla ihop varje ark till avlång form. Pensla med en aning olja.

3
Grädda i 200 graders ugnsvärme cirka 15 minuter eller tills rullarna fått fin färg.


Kommentar:
Tips! Om du är känslig för smaken av koriander så kan den bytas ut mot basilika.