Du behöver

  • 2 dl quinoa vit
  • 2 dl sojabönor frysta

Senapsdressing

1 msk dijonsenap
1 msk sherryvinäger
1 msk citronsaft
1 dl olivolja
salt nymalen svartpeppar
16 st cocktailtomater sköljda, i klyftor
0.5 st gurka skalad, i bitar
2 st burkar tonfisk msc-märkt, avrunnen
3 st salladslökar skivade

Gör så här

1
1. Skölj och koka quinoa och bönor i var sin kastrull enligt anvisning på förpackningarna.

2
2. Rör ihop senap, vinäger och citronsaft, vispa i oljan. Smaka av med salt och peppar.

3
3. Rör ner bönor och hälften av dressingen i quinoan, lägg upp på tallrikar. Toppa med tomat, gurka, tonfisk och salladslök. Ringla över lite extra dressing.


Kommentar:
Näringsvärde:
Kcal 512, Fett 26 g, Kolhydrater 32 g, Fiber 11 g