Du behöver

  • 2 frysta bananer
  • 6 färska jordgubbar
  • CHOKLADSÅS
  • 1 dl kokosolja
  • 2–3 msk agavesirap
  • 1/2–3/4 dl kakaopulver

Gör så här

1
1. Skala bananerna, dela i bitar och stoppa i plastpåse och lägg i frysen 6–12 timmar.

2

3
2. Gör kokosolja flytande i ett ljummet vattenbad.

4

5
3. Rör ner agavesirap och kakaopulver.

6

7
4. När du ska tillreda glassen tina bananerna i cirka 15 minuter. Kör i matberedaren tills det blir en glasskonsistens.

8

9
5. Lägg upp i två skålar. Rör runt i chokladsåsen och häll över.

10

11
6. Toppa med färska jordgubbar.


Kommentar:
397 KCAL PER PORTION (vid ½ sats chokladsås)
E% 3 procent protein, 62 procent fett, 35 procent kolhydrater