Du behöver
- 1 msk socker
- 1 msk finmald havssalt
- 1 dl ättika 12 %
- 1 dl vitvinsvinäger
- 2 dl kokt vatten
- 3 msk finhackad dill
- 1 tsk finmald svartpeppar
- 1 tsk finmald kanel
- 1 tsk finmald ingefära
- 1 tsk finmald kryddpeppar
- 1 tsk oregano
- 2 kryddmått finmald muskotnöt
- 2 tsk piripirisås
Gör så här
1
                FÖRBEREDELSER INFÖR TILLAGNINGEN
            
2
                AV SILLRÄTTEN:
            
3
                Använd stora auberginer. Skär dem mitt itu, sedan i rektanglar, 1x1x8 cm. För 1 kg aubergine koka upp 3,5 liter vatten och tillsätt 3-4 msk havssalt. Koka bitarna tills de är halvmjuka. Häll av vattnet.
            
4
                1. Blanda ihop alla ingredienserna till ett lag.
            
5
6
                2. Varva auberginen med lagen i glasburken.
            
 
	 
                             
                             
                            









 
                             
                             
                             
         
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            











 
                             
                             
                            







 
                             
                             
                            







10 KCAL PER PORTION
E% 15 procent protein, 3 procent fett, 82 procent kolhydrater