Du behöver
- 12 strömmingsfiléer
- 4 tomater i skivor
- 1 gul lök, skivad
- 1/2 dl bladpersilja eller dill
- olivolja
- salt och peppar
Gör så här
1
                Lägg upp sex strömmingsfiléer med skinnet neråt på ett fat och salta och peppra. Lägg på tomater och lök.
            
2
                Strö över lite persilja, salta och peppra igen och täck med resterande strömmingsfiléer.
            
3
                Grilla i oljepenslad panna 4 minuter på vardera sidan, eller stek i lite olivolja lika länge. Häll lite olja över härligheten och dekorera med persilja.
            
4
                Servera gärna med ljummen potatissallad till (recept nedan)
            

 
                             
                             
                            









 
                             
                             
                             
         
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            











 
                             
                             
                            







 
                             
                             
                            






