Du behöver

  • 600 g sejfilé
  • salt och svartpeppar
  • smör att steka i

Kaprissmör:

0.5 dl persilja grovt hackad
0.75 dl vatten
150 g smör kallt i bitar
2 msk kapris
1 st tomat liten i tärningar

Gör så här

1
1. Dela sejfilén i fyra lika bitar. Strö på salt och peppar och stek fisken 2 minuter på varje sida i smör i panna på drygt medelvarm platta. Ta upp och håll fisken varm.

2
2. Koka persiljan i vattnet 1 minut under lock. Vispa ner det kalla smöret och koka upp under vispning. Lägg i kapris och tomattärningar.

3
3. Servera fisken med kokt, pressad potatis, grönsallad och det varma smöret.


Kommentar:
Näringsvärde:
Kcal 571
Fett 36 g
Kolhydrater 35 g
Fibrer 4 g