Du behöver

  • 4 karrékotletter
  • salt och svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 1 burk (550 g) rödkål
  • 2 syrliga äpplen
  • fryst klyftpotatis till servering
  • 2 saltgurkor
  • salvia till garnering

Gör så här

1
1 Torka av kotletterna, strö på salt och peppar. Stek kotletterna på båda sidor i smör i stekpanna på drygt medelvarm platta.

2
2 Värm rödkålen i mikron eller i kastrull. Riv äpplena grovt och vänd in i kålen.

3
3 Stek klyftpotatisarna i ugnen enligt anvisning på påsen. Garnera varje kotlett med skivad saltgurka och salviablad vid servering. Skeda på några droppar steksky.


Kommentar:
Näringsvärde:
Kcal 575
Fett 26 g
Kolhydrater 45 g
Fibrer 6 g