Du behöver

  • 100-150 g svärdfisk
  • Marinad:
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk saft från citron
  • 2 normalstora vitlöksklyftor, finhackade
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 1 krm salt
  • 1/2 krm vitpeppar
  • 1 krm strösocker
  • Tillbehör:
  • 1 tomat, skuren i grova bitar
  • 1 liten gul lök, skuren i klyftor
  • 1 pitabröd
  • 1-2 msk sötsur sås, gärna Thai sötsur sås

Gör så här

1
Blanda marinaden och lägg i fiskbiten. Låt den marineras cirka 2 timmar eller över natten.

2
Varva fisken, skuren i grova tärningar, med tomaten och löken. Grilla spettet runt om i cirka 10 minuter eller tills fisken känns klar. Värm pitabrödet och njut det till spettet och den sötsura såsen.

Portioner
1 portion

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows