Du behöver
- 100-150 g svärdfisk
- Marinad:
- 1 msk olivolja
- 1 msk saft från citron
- 2 normalstora vitlöksklyftor, finhackade
- 1/2 krm kajennpeppar
- 1 krm salt
- 1/2 krm vitpeppar
- 1 krm strösocker
- Tillbehör:
- 1 tomat, skuren i grova bitar
- 1 liten gul lök, skuren i klyftor
- 1 pitabröd
- 1-2 msk sötsur sås, gärna Thai sötsur sås
Gör så här
1
Blanda marinaden och lägg i fiskbiten. Låt den marineras cirka 2 timmar eller över natten.
2
Varva fisken, skuren i grova tärningar, med tomaten och löken. Grilla spettet runt om i cirka 10 minuter eller tills fisken känns klar. Värm pitabrödet och njut det till spettet och den sötsura såsen.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows