Du behöver

  • 8 potatisar
  • 300 g spetskål eller
  • färsk vitkål, strimlad
  • smör
  • 1 rödlök i tunna skivor
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk kapris
  • 2 msk hackad gräslök
  • salt och peppar
  • 4 salsiccia (eller annan kryddig korv) à 125 g

Gör så här

1
Skala och koka potatisen. Fräs under tiden kålen mjuk i smör.

2
Dela potatisen grovt när den är het och nykokt. Vänd ihop den med kål, rödlök, olivolja, vinäger, kapris, gräslök, salt och peppar.

3
Stek korven och servera till den varma kål- och potatissalladen.


Kommentar:
Näringsvärde
Kcal 579
Fett 38 g
Kolhydrater 42 g
Fibrer 4 g