Du behöver

  • 500 g Kronfågel Kycklingfiléer
  • 2,5 dl ViktVäktarna Paprika/Chilisås
  • 150g Västan rivenost 10%
  • 4 portioner pasta
  • Smör till stekning
  • 1 pkt sockerärtor
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 pkt bacon
  • 140 g Paprikapulver
  • Salt och peppar

Gör så här

1
Krydda kycklingfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. Bryn dem väl runt om i stekpanna. Lägg in dem i ugnen, 200°C och låt eftersteka i ca 20 min. Kolla att filéerna är färdiga med en sticka. Köttsaften ska vara klar utan rosa inslag. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och tillsätt sockerärterna vid slutet av koktiden. Blanda Paprika/Chilisåsen med pressad vitlök och ca halva mängden Västanost. Knaperstek baconet i mindre bitar och låt rinna av på hushållspapper. Häll av vattnet från pastan och blanda med paprika/chili/oströran. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Skiva kycklingfiléerna och servera med pastan och en god sallad. Strö över bacon och resterande ost.

2

3
Tips: För ännu krämigare pasta öka med 1 burk Paprika/Chilisås.

4

5
Smaklig måltid!