Du behöver

  • 1 grönsalladshuvud
  • 2 nävar rucolablad
  • 2 krukor röd basilika
  • 2 dl alfalfagroddar
  • zestat skal och saft av 1 limefrukt
  • 1 1/2 dl matlagningsgrädde
  • salt och svartpeppar

Gör så här

1
1. Skölj alla sallads- och örtblad, rulla in dem i ren handduk. Förvara i kyl eller sval över natten. Skölj igenom groddarna i kallvatten, låt rinna av.

2
2. Serveringsdagen Blanda blad och groddar i vid skål. Raspa limeskal med zestjärn, blanda i grädden i en serveringsskål. Droppa limejuice över salladen, salta, peppra och vänd om.


Kommentar:
Tid 10 + 5 minuter.

Tillagningstid
15 minuter
Portioner
8 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows