Du behöver

  • 400 g bandspagetti
  • 1.5 dl matlagningsgrädde
  • 400 g grönkål fryst eller bladspenat
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm muskotnöt riven
  • 1 näve blandad sallad
  • 300 g varmrökt lax
  • rosépeppar

Gör så här

1
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Sila av vattnet väl.

2
Koka upp grädden i en kastrull, lägg i grönkål, eller spenat, och rör om under tiden den tinar tills dess den kokt upp. Smaka av med salt och muskot.

3
Blanda grönkålen med gräddspadet samt färsk blandsallad och bitar av skinnfri varmrökt lax med pastan.

4
Lägg upp på tallrikar och strö grovkrossad rosépeppar över.


Kommentar:
Näringsvärde
Kcal 505
Fett 10
Kolhydrat 75 g
Fibrer 6 g