Du behöver

  • 300 g pennepasta
  • 1 msk olivolja
  • 400 g kyckling(inner)-filé, i bitar
  • salt
  • svartpeppar
  • 10–12 småtomater
  • 2 orange paprikor
  • 1/2 huvud isbergssallad
  • 1–2 dl (liten burk) majskorn
  • 2 mogna avokador
  • 1 påse guacamolemix
  • 2 dl lätt-creme fraiche

Gör så här

1
1 Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Spola kall.

2
2 Hetta upp stekpannan med olivolja på drygt medelvarm platta. Stek kycklingbitarna till fin färg, cirka

3
5 minuter. Salta och peppra.

4
3 Halvera tomaterna, tärna paprikorna, och grovstrimla salladen. Blanda samman med majs och kall pasta.

5
4 Dela avokadorna. peta bort kärnorna och gröp ur fruktköttet. Stavmixa till jämn konsistens med kryddmixen. Vänd i creme fraiche. Smaka av, justera smaken med salt och peppar.