Du behöver
- 300 g pennepasta
- 1 msk olivolja
- 400 g kyckling(inner)-filé, i bitar
- salt
- svartpeppar
- 10–12 småtomater
- 2 orange paprikor
- 1/2 huvud isbergssallad
- 1–2 dl (liten burk) majskorn
- 2 mogna avokador
- 1 påse guacamolemix
- 2 dl lätt-creme fraiche
Gör så här
1
1 Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Spola kall.
2
2 Hetta upp stekpannan med olivolja på drygt medelvarm platta. Stek kycklingbitarna till fin färg, cirka
3
5 minuter. Salta och peppra.
4
3 Halvera tomaterna, tärna paprikorna, och grovstrimla salladen. Blanda samman med majs och kall pasta.
5
4 Dela avokadorna. peta bort kärnorna och gröp ur fruktköttet. Stavmixa till jämn konsistens med kryddmixen. Vänd i creme fraiche. Smaka av, justera smaken med salt och peppar.