Du behöver

  • 600 g kycklingbröstfilé
  • färska salviablad
  • 100 g lufttorkad skinka
  • smör att steka i
  • 1 dl röd vinäger
  • 1 dl minigrädde
  • 1–2 tsk kinasoja
  • peppar, 1 nypa socker
  • 1 apelsin, väl tvättad
  • 1 burk (400 g) haricots verts
  • 4 tomater, 1 msk olja

Gör så här

1
1 Klyv brösten på höjden. Salta och peppra Lägg salvia på varje skiva. Täck med skinka, fäst ihop med tandpetare. Stek ett par minuter på hög värme.

2

3
2 Hetta upp vinäger, grädde och soja i pannan, smaka av med peppar och socker.

4

5
3 Raspa lite skal av apelsinen. Låt spadet rinna av bönorna, skiva tomaterna. Varva dem i en skål, salta och peppra över. Droppa på olja och saften av en halv apelsin och vänd in lite apelsinskal.

Tillagningstid
30 minuter
Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows