Du behöver

  • 2.5 st salladslökar eller 1 bit purjolök
  • 100 g köttfärs eller quorn
  • smör eller olja
  • 1/2-1 msk enchilada seasoning mix till extrakryddning
  • 0.5 dl vatten
  • 1.5 msk matlagningsyoghurt
  • 50 g isbergssallad
  • 3 st tomat 3 små eller 1 stor
  • 1 st ananas i ring
  • 1 st tacoskal (taco tubs)
  • 2.5 msk riven ost
  • persilja hackad

Gör så här

1
Dela löken i mindre bitar. Bryn den tillsammans med färsen.

2
Tillsätt mix och vatten och låt puttra några minuter.

3
Rör ner yoghurten och smaka eventuellt av med lite extra av mixen. Hetta upp.

4
Strimla isbergssalladen,

5
skiva tomaten och dela ananasen i bitar.

6
Fördela isbergssalladen och färsen i tacoskalet.

7
Strö över ost och persilja och toppa med tomat och ananas.

8
Njut en fruktsallad med kesella som dessert.