Du behöver

  • 4 st ägg
  • 4.5 msk mjölk eller vatten
  • salt grovt och svartpeppar
  • 0.5 st squash (150-200 g)
  • pesto
  • 3 st tomater mjuka soltorkade
  • 2 msk parmesanost riven
  • 1 dl olivolja
  • salt grovt

Gör så här

Vispa äggen med mjölk, salt och peppar. Vispa i den grovt rivna squashen. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper i en liten långpanna. Häll i omelettsmeten och grädda mitt i ugnen cirka 10 minuter tills den är gräddad. Ta ut och låt omeletten svalna. Kör ingredienserna till peston i mixer eller matberedare. Bred på omeletten och rulla ihop den hårt med bakplåts-papperet, så det håller ihop. Lägg i kylen. Skär i skivor och lägg upp på fat med en sallad och brödkrutonger till.