Du behöver

  • 150 g rökt sik, röding eller öring
  • 1 1/2 dl Kesella gourmet
  • 1/2 dl lättmajonnäs
  • 1 msk smörgåskaviar
  • 2 msk röd stenbitsrom
  • 1 1/2 dl fryst grönsaksblandning av ärter, majs och paprika
  • 2 msk finhackad purjolök
  • 2 msk finhackad dill
  • 1 tsk fiskkrydda
  • 1 tsk citronpeppar
  • ev salt

Gör så här

Rensa fisken från skinn och ben. Finfördela fiskköttet och blanda med de övriga ingredienserna till en röra. Smaka av med salt. Dela röran i 4-6 portioner som vardera breds ut på en kvarts mjukbrödkaka av de stora runda, eller på en rektangulär tunnbrödskaka. Rulla samman till klämmor. Lägg dem i plastpåse i kylskåpet tills det är serveringsdags.