Du behöver
- 4 skivor rimmat bogfläsk
- 3-4 timjanskvistar
- 5-6 skivor blodpudding
- Varm äppel-svampsallad:
- 1 syrligt äpple
- 1/2 msk smör/olja
- 100 g champinjoner
- 4 msk lingonsylt
- timjankvistar
Gör så här
1
1. Stek fläsket brynt på medelvärme med timjan i stekpannan, ta upp och klipp bort fettranden på skivorna.
2
2. Håll skivorna varma och stek med blodpuddingskivorna i fläskflottet på lite högre stekvärme.
3
3. Servera med äppel-svampsallad.
4
Så här gör du salladen:
5
1. Klyfta äpplet tunt runt kärnhuset. Pensla stekpannan lätt med fett och stek äpplena något brynta på medelvärme.
6
2. Lägg i svampen och låt den fräsa med ett tag.
7
3. Lägg upp med fläsk och blodpudding, toppa med lingon och timjan.