Du behöver

  • 4 skivor rimmat bogfläsk
  • 3-4 timjanskvistar
  • 5-6 skivor blodpudding
  • Varm äppel-svampsallad:
  • 1 syrligt äpple
  • 1/2 msk smör/olja
  • 100 g champinjoner
  • 4 msk lingonsylt
  • timjankvistar

Gör så här

1
1. Stek fläsket brynt på medelvärme med timjan i stekpannan, ta upp och klipp bort fettranden på skivorna.

2
2. Håll skivorna varma och stek med blodpuddingskivorna i fläskflottet på lite högre stekvärme.

3
3. Servera med äppel-svampsallad.

4
Så här gör du salladen:

5
1. Klyfta äpplet tunt runt kärnhuset. Pensla stekpannan lätt med fett och stek äpplena något brynta på medelvärme.

6
2. Lägg i svampen och låt den fräsa med ett tag.

7
3. Lägg upp med fläsk och blodpudding, toppa med lingon och timjan.