Du behöver

  • 3 st tacoskal ca 1/2 grillad kyckling
  • 0.5 pkt haricots verts à 250 g
  • 0.5 st paprika
  • 1 st rödlök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk smör eller margarin
  • salt
  • pepparmix

Dressing:

1 dl gräddfil
1.5 tsk tandoori kryddmix eller 1

Gör så här

1
1. Bena ur kycklinghalvan och skär köttet i mindre bitar. Halvtina och dela bönorna. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva rödlöken. Skala och finhacka vitlöken.

2
2. Fräs alltsammans i lite matfett tills löken är mjuk.

3
3. Smaksätt med salt och pepparmix.

4
4. Förvärm tacoskalen enligt anvisningen på förpackningen. Fyll dem med kycklingblandningen.

5
5. Rör samman gräddfil och currypaste eller smaksätt med enbart curry. Klicka dressingen över tacobåtarna.

6
6. Servera med sallat.


Kommentar:
Serveras med sallad.