Du behöver
- 3 st tacoskal ca 1/2 grillad kyckling
- 0.5 pkt haricots verts à 250 g
- 0.5 st paprika
- 1 st rödlök
- 1 st vitlöksklyfta
- 1 msk smör eller margarin
- salt
- pepparmix
Dressing:
1 dl gräddfil
1.5 tsk tandoori kryddmix eller 1
Gör så här
1
1. Bena ur kycklinghalvan och skär köttet i mindre bitar. Halvtina och dela bönorna. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva rödlöken. Skala och finhacka vitlöken.
2
2. Fräs alltsammans i lite matfett tills löken är mjuk.
3
3. Smaksätt med salt och pepparmix.
4
4. Förvärm tacoskalen enligt anvisningen på förpackningen. Fyll dem med kycklingblandningen.
5
5. Rör samman gräddfil och currypaste eller smaksätt med enbart curry. Klicka dressingen över tacobåtarna.
6
6. Servera med sallat.
Serveras med sallad.