Du behöver
- 200 g färska champinjoner
- 1 liten gul lök
- 1 msk smör eller margarin
- salt, peppar
- 1 burk (2 1/2 dl) crème fraîche med currysmak
- 1 burk (400 g) kräftstjärtar i lag
- ett par kvistar persilja
- Att servera till:
- pasta (välj pasta som passar vid ev allergi)
- sallad
Gör så här
1
1. Ansa och skär champinjonerna i bitar. Skala och hacka löken fint. Stek svampen och löken i matfettet tills den vätska som bildats kokat in och svampen börjat få färg. Salta och peppra.
2
2. Tillsätt crème fraîche och låt rätten sjuda någon minut.
3
3. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och lägg ner dem i såsen. Hetta upp såsen utan att låta den kok, för då blir kräftstjärtarna sega.
4
4. Servera direkt med nykokt pasta och sallad.