Du behöver

  • 200 g färska champinjoner
  • 1 liten gul lök
  • 1 msk smör eller margarin
  • salt, peppar
  • 1 burk (2 1/2 dl) crème fraîche med currysmak
  • 1 burk (400 g) kräftstjärtar i lag
  • ett par kvistar persilja
  • Att servera till:
  • pasta (välj pasta som passar vid ev allergi)
  • sallad

Gör så här

1
1. Ansa och skär champinjonerna i bitar. Skala och hacka löken fint. Stek svampen och löken i matfettet tills den vätska som bildats kokat in och svampen börjat få färg. Salta och peppra.

2
2. Tillsätt crème fraîche och låt rätten sjuda någon minut.

3
3. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och lägg ner dem i såsen. Hetta upp såsen utan att låta den kok, för då blir kräftstjärtarna sega.

4
4. Servera direkt med nykokt pasta och sallad.